Parket-Laminaat-Pvc-Bolsward

Bent u op zoek naar een vloer voor in uw woning in Bolsward?, dan hebben wij bij boersma-parket altijd een geschikte vloer.In Bolsward hebben wij namelijk al vele mensen tevreden mogen stellen met een parketvloer of een laminaatvloer.


Bolsward heeft prachtige herenhuizen waar wij bijvoorbeeld een traditionele visgraat vloer geplaatst hebben met een chique band en bies rondom. Op de bestaande planken vloer in genoemde herenhuizen in Bolsward treft men dan meestal naden aan alsmede dat de houten planken hol getrokken zijn, vanwege deze reden plaatsen wij op deze houten planken vloeren in zulke herenhuizen in Bolsward een ondervloer van plaatmateriaal, waarna wij de houten ondervloer schuren zodat de tapis vloer netjes gespijkerd en gelijmd kan worden op de ondervloer.  Nadat de vloer is geinstalleerd,  de tapis vloer schuren, hierna de vloer netjes stofzuigen en lichtjes afnemen met een vochtige doek. Daarna het olien van deze chique traditionele vloer en het resultaat mocht er dan ook zijn.


Maar boersma-parket heeft in Bolsward ook verschillende laminaat vloeren geleverd en geplaatst.  De laminaat vloeren zoals beautifloor, Bodiax, goedkoop laminaat, Parador, Meister, Berry floors, K in Bolsward worden door klanten in Bolsward warm aanbevolen, omdat het laminaat kwalitatief goed is, de garanties van de laminaat die boersma-parket in Bolsward levert zijn dan ook goed voor jarenlang woonplezier.  Click laminaat in Bolsward in tegeldesign of plankdesign is daarom bijna ook niet van een echte tegelvloer of houten planken vloer te onderscheiden in tegenstelling tot vele andere laminaat vloeren in Bolsward.


Wanneer u op zoek bent naar een werkingsvrije vloer in Bolsward, dan hebben wij voor u altijd een geschikte vloer. Bij boersma-parket zijn wij namelijk gespecialiseerd in werkingsvrije vloeren die ook wel Lamelparket, Duoplank, Multiplank, Lamelplank of samengesteld parket wordt genoemd in Bolsward.  Lamelparket is bij boersma-parket dan ook verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, varierende breedtes en diktes én tevens is de vloer in visgraat te verkrijgen wat wij visgraat lamelparket noemen als u dit zoekt in Bolsward.


Een lamelparket vloer moet natuurlijk altijd nabehandeld worden met een beschermlaag zodat er geen vuil in het hout kan trekken, de vloer kan afgewerkt worden op verschillende manieren in uw woning in Bolsward, zo heeft u niet alleen de keuze uit een verscheidenheid aan vloerolie, vloerlak en hardwaxolie, maar de vloer voor u in Bolsward kan ook door boersma-parket gerookt worden, door dit roken slaan de eiken planken grijs uit, naarmate de planken langer gerookt worden des te donkerder worden de planken voor u in Bolsward wat dan eventueel goed te combineren is met een speciale afwerking zoals een verouderde houten vloer.


Een parketvloer of laminaat wordt grotendeels geplaatst op een ondervloer dit ter bescherming van de houten vloer en voor het leefcomfort voor uw woning in Bolsward.  Voor alle soorten situaties zijn er geschikte ondervloeren voor uw parket of laminaat in Bolsward, in appartementen is een geluidsnorm vastgesteld van 10db door de vereniging van eigenaren in Bolsward door uw parket te voorzien van een 10db geluidsreducerende ondervloer voorkomt u burenruzie in Bolsward. Maar mocht u oude planken aantreffen in uw woning in Bolsward die door de ouderdom zijn geschoteld cq hol zijn gaan staan, dan hebben wij bij boersma-parket speciale ondervloeren voor het uitvlakken van deze oude planken ondervloer om hier eventueel een parket of laminaat los op te kunnen plaatsen.


Regelmatig wordt er bij boersma-parket gevraagd of een lamelparket geplaatst kan worden op vloerverwarming in Bolsward, dit is mogelijk en daar hebben wij verschillende ondervloeren voor beschikbaar. Heel belangrijk is de r-waarde, dit is de isolatiewaarde van het te gebruiken materiaal waarvan onder andere de ondervloer en het parket. Indien de isolatiewaarde te hoog is, dan is het rendement wat u wilt halen uit uw parketvloer op vloerverwarming in Bolsward te laag. Daarvoor zijn de ondervloeren van boersma-parket getest op de r-waarde, zodat deze in combinatie met de gewenste vloer niet hoger uit mogen komen dan 0,15 m2 k/w.


Massieve houten planken vloeren zijn bij boersma-parket ook leverbaar voor uw woning in Bolsward, een groot assortiment aan verschillende soorten hout. Een dikke eiken planken vloer met robuuste knoesten behoren tot de mogelijkheden. Maar voor expliciete wensen zoals een jatoba vloer in uw appartement, of een wengé parket in de woonkamer in Bolsward bent u bij boersma-parket op het juiste adres. Voor de kleine beurs hebben we de grenen houten vloer, of lariks houten planken, dit zijn over het algemeen mooie vloeren voor uw woonruimte in Bolsward. Massieve houten planken vloeren worden over het algemeen niet door boersma-parket geplaatst op vloerverwarming.


Het schuren en renoveren van uw houten vloer in Bolsward kan door boersma-parket worden verzorgt tegen een betaalbare prijs. Onze parketleggers hebben jarenlange ervaring in het schuren, renoveren en eventueel aanhelen van uw houten vloer of parket in Bolsward


Een nieuwe trend binnen de vloerenbranche is de pvc vloer, een pvc vloer in Bolsward is erg comfortabel, men heeft weinig onderhoud aan een pvc vloer in Bolsward. Ook de pvc vloeren zijn verkrijgbaar bij boersma-parket in houten planken design maar ook in tegeldesign, een click pvc vloer kan eenvoudig geplaatst worden op vloerverwarming in combinatie met een geschikte ondervloer. Boersma-parket levert pvc vloeren van merken als m-flor, gerflor, vivafloors en bodiax in Bolsward


Om uw vloer helemaal af te maken in Bolsward, hebben wij een groot assortiment aan randwerking beschikbaar, zoals een mooie koloniale eiken plint of een sfeerplint mdf wit afgelakt. Maar een plakplint voor laminaat of een massieve houten afdeklat kan in Bolsward ook netjes om de vloer worden gezet. Er zijn nog talloze formaten plinten verkrijgbaar bij boersma-parket voor u in Bolsward, de kans is dus erg klein dat u niet de ideale plint vindt voor bij uw vloer.