Beautifloor

Een laminaatvloer voor iedere woonstijl

Strakke moderne vloeren met oog voor detail; dat is de laminaat collectie van Beautifloor. 

De collectie bestaat uit de waterbestendige series Houston, Dallas en Austin en daarnaast de Ardennen, West-Vlaanderen en Henegouwen met maar liefst 52 aantrekkelijke uitvoeringen in totaal.

Zo is er altijd een geschikte Beautifloor laminaatvloer voor jouw wensen. 

Bijna alle laminaat series hebben daarnaast Embossing in Register, waarbij de filmlaag en de structuurlaag gelijk aan elkaar lopen voor een nog realistischer effect.

De Austin en Dallas series zijn uitgevoerd met een v-groef rondom. 

Individuele planken vallen zo extra op. De Dallas serie heeft daarnaast een pressed groef, dat wil zeggen dat de planktekening zelfs in de voeg doorloopt. 

Niet van echt te onderscheiden!

De West-Vlaanderen serie is afgewerkt met een 2-zijdige voeg die de zijkanten van de planken op een subtiele manier accentueert. 

Hierdoor lijkt de ruimte optisch nog groter.

De Houston en Ardennen series zijn afgewerkt zonder v-groef. Hiermee krijg je een prachtige vlakke vloer en bepaalt het decor de sfeer in de ruimte.


De Henegouwen en Dallas series zijn uitgevoerd in extra brede planken, wat zorgt voor een kamer die groter lijkt met een extra moderne uitstraling door een grotere afstand tussen de v-groeven.


Waterbestendige vloeren met HydroShield


Onze Houston, Dallas en Austin series zijn waterbestendig. De HydroShield beschermingstechnologie en het gerenommeerde kliksysteem voorkomen dat water of andere vloeistoffen in de voegen sijpelen, waardoor deze vloeren perfect geschikt zijn voor elke ruimte in huis, van woonruimtes en slaapkamers tot keukens en badkamers.


Gemakkelijke plaatsing dankzij klikverbinding


Alle series uit de Beautifloor Laminaat collectie zijn door het Uniclic systeem eenvoudig te leggen en zijn zeer stabiel. 


De Uniclic verbinding zorgt voor een zeer hoge treksterkte, waardoor de vloeren erg duurzaam zijn. Ga je verhuizen? Dan kun je jouw laminaatvloer eenvoudig meenemen! 


Ook zijn alle Beautifloor laminaat vloeren geschikt voor vloerverwarming.


Voor een woning waarin geleefd wordt


Beautifloor laminaatvloeren zijn dankzij de ijzersterke slijtlaag bestand tegen een stootje. 


Ook zijn ze door het vuilafstotende karakter zeer eenvoudig te onderhouden met een stofzuiger of door lichtvochtig te reinigen met een professionele laminaatreiniger. 


De Austin, Houston en Dallas series zijn daarnaast ook geheel waterbestendig! 


De inloop van vuil en vocht kan voorkomen worden door een goede inloopmat te plaatsen bij alle ingangen van de woning. 


Garantie


Beautifloor laminaat vloeren hebben een uitstekende kwaliteit. Mocht er onverhoopt toch iets met de vloer gebeuren, dan kun je aanspraak maken op jarenlange garantie.

Beautifloor