Parket-Laminaat-Pvc-Franeker

Boersma parket heeft voor een ieder uit Franeker die geinteresseerd is in een vloer altijd een vloer naar keuze beschikbaar, dit kan een onderhoudsvriendelijke pvc vloer zijn maar ook een echte parketvloer met een zeer lange levensduur. Onze showroom met daarin een ruime keuze uit minimaal 80 decor's in ons huismerk laminaat of uit het assortiment laminaat van de hoogwaardige kwaliteit merken zoals Meister, Beautifloor, Bodiax, Otium, Parador, Tree floor and design en Lamett

Project-floors

Verdeler van Project-floors pvc vloeren, Project-floors is hierin vooraanstaand en toekomstgericht aanbieder van LVT design vloeren met een echte look van hout, steen en keramiek. De vloeren worden geleverd in meer dan 250 designs in hout, steen, beton en tegellook. Zoals ze bij project-floors zeggen voor ieder wat wils.

Project floors is de professional in design vloeren, omdat ze zich de afgelopen 20 jaar uitsluitend bezig hebben gehouden met kunststof vloeren, de service is vriendelijkheid, doelgericht en compleet. Kosteloos aanvragen van samples behoort ook tot de mogelijkheden.

Click pvc

Voor de handige doe het zelver is er een assortiment click pvc van minstens 32 decors in hout en tegellook met een geringe dikte van 5mm is de vloer goed te plaatsen op vloerverwaming. De keuze uit een toplaag van 0,3mm of 0,55mm en een eventuele geintregreerde ondervloer aan uw click pvc vloer (SPC core collection) zorgt ervoor dat u zonder problemen uw click pvc vloer kan leggen.

Showroom

Onze showroom in winsum is goed bereikbaar voor een ieder uit Franeker die langs wil komen, de showroom zit aan de kleasterdijk 47 bij houthandel boersma in winsum. Dus u bent op zaterdag binnen een kwartiertje bij ons om ge´nformeerd te worden over de vloer van uw wensen. En voor de prijs hoeft u niet het internet af te struinen, want wij zijn ook nog eens zeer voordelig geprijst en leveren kwalitatief hoogstaande vloeren of dit nu een traditionele parketvloer (visgraat parket, hongaarse punt parket, blokpatroon) of massief houten vloer is die wij zelf produceren, of een werkingsvrije houten vloer zoals lamelparket / duoplank, laminaat, pvc etc de keuze is aan u.

Randafwerking

Mocht u op zoek zijn naar een plint om uw vloer mee af te werken? Dan hebben wij in onze webwinkel een ruime keuze aan plinten zowel massief houten plinten, massieve houten afwerklijsten, Sfeerplinten mdf, Budget mdf plint, hoekprofielen en meer, en scherp geprijsd franco geleverd in franeker, ook in onze showroom voorbeelden van het assortiment.